Снимка PexelsСъветът по епидемиология към здравното министерство ще обсъди предложените

...
Снимка PexelsСъветът по епидемиология към здравното министерство ще обсъди предложените
Коментари Харесай

Съветът по епидемиология към МЗ обсъжда още мерки срещу Covid-19

Снимка Pexels

Съветът по епидемиология към здравното министерство ще разиска препоръчаните в петък ограничения за ограничение на заразяването с Covid-19. Очаква се специалистите да се съгласят със стягане на ограниченията, изключително там където се събират повече хора.

Експертите ще упорстват за по-строг надзор върху спазването на ограниченията и ограничение на събитията, където се струпват хора. Това съобщи през вчерашния ден в предаването „ Неделя 150 “ шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания проф. Ива Христова:

„ Всичко това, което води до ограничение на събиранията, до съблюдаване на противоепидемичните ограничения да бъде реалност. Колкото и да не се харесва на една част от хората “.

В петък държавният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев разгласява отчет с оферти за стягане на ограниченията в два разновидността.

Единият лимитира редица групови мероприятия до 30% потенциал, затваряне на заведенията и прекосяване на онлайн образование за учениците при 750 инфектирани на 100 хиляди души.

Вторият вид е зеленият документ за имунизация, преболедуване или отрицателен резултат от тест, да се одобри като вход за разнообразни събития, както и да даде опция на избрани бизнеси да продължат да работят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР