Снимка PexelsОт АстраЗенека направиха интересно изявление за своята ваксина срещу

...
Снимка PexelsОт АстраЗенека направиха интересно изявление за своята ваксина срещу
Коментари Харесай

АстраЗенека: Ваксината ни намалява с 94% вероятността човек да постъпи в болница с COVID-19

Снимка Pexels

От " АстраЗенека " направиха забавно изказване за своята ваксина против коронавирус и нейната успеваемост.  От фармацевтичната компания обявиха този понеделник предварителните резултати от изследване, извършено от здравните служби в Шотландия, които оцениха успеваемостта на първите дози от препарата им. Проучването е било извършено измежду 1 137 775 имунизирани (около 35% от популацията на Шотландия) над 18-годишна възраст, като по-голямата част са били жители над 65 години.

Според данните от проучването имунизацията на " АстраЗенека " понижава с 94% вероятността човек да постъпи в болница в следствие от COVID-19. От управлението на компанията показаха удовлетворение от резултатите, акцентирайки, че те ги приближават по-близо до общата цел – предотвратяването на опасността COVID-19 в целия свят.

В " АстраЗенека " ще продължим да работим в името на науката, нововъведенията и силата ни като компания в услуга на обществото, с цел да сложим завършек на тази пандемия, разяснява медицинският шеф на компанията Ана Перес, представена от онлайн портала Infobae.

Според други данни след първата ваксина на " АстраЗенека " тялото ни добива отбрана на 76 %, а след втората доза, преди слагането на която би трябвало да има период от минимум 12 седмици след първата, 82 %, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР