Снимка PexelsИзвънредните правомощия на губернатора, свързани с пандемията на коронавируса, ще

...
Снимка PexelsИзвънредните правомощия на губернатора, свързани с пандемията на коронавируса, ще
Коментари Харесай

В Ню Йорк не вярват на губернатора Андрю Куомо

Снимка Pexels

Извънредните пълномощия на губернатора, свързани с пандемията на ковид, ще бъдат анулирани.

Повечето регистрирани гласоподаватели в Ню Йорк, интервюирани в неотдавнашна анкета на университета Куинипиак, не имат вяра, че губернаторът Андрю Куомо би трябвало да подаде оставка макар свадите, които сега хвърлят сянка върху управлението му. 59% не считат, че той би трябвало да се кандидатира за преизбиране, откакто мандатът му завърши идната есен.

Демократът съобщи по-рано тази седмица, че не има намерение да напусне поста си, макар апелите за оставката му, след като три дами, включително две от някогашните му помощнички, го упрекнаха в полов тормоз. Ще бъде назначен специфичен чиновник, който да проверява исковете.

Куомо също по този начин е изправен пред рецензия за отчитането на неговата администрация за смъртните случаи на COVID-19 в домовете за остарели хора, които съгласно държавния прокурор са били понижени с към 50 %.

Извънредните пълномощия на губернатора, свързани с пандемията на ковид, ще бъдат анулирани.

56 % от интервюираните са декларирали, че утвърждават цялостната тактика на Куомо против пандемията. 24 % от тях считат, че Куомо е работил нелегално от позиция на това по какъв начин неговата администрация оповестява за смъртните случаи на вируси в домовете за възрастни хора. За 51 %, дейностите му са били неетични, въпреки и не противозаконни.

Рейтингът на Куомо се срина от 72% през май предходната година до 45 % до началото на март.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР