Снимка PexelsИталия по стъпките на Франция. Италианското правителство постанови, че

...
Снимка PexelsИталия по стъпките на Франция. Италианското правителство постанови, че
Коментари Харесай

И в Италия затягат контрола до краен предел заради заразата

Снимка Pexels

Италия по стъпките на Франция. Италианското държавно управление постанови, че учителите би трябвало да имат доказателства за имунитет против COVID-19, преди да влязат в класната стая, а също по този начин направи по този начин наречения Зелен пропуск наложителен за пътуващите във влакове, самолети, кораби и междуградски рейсове.

Зеленият документ е цифров или книжен документ, който демонстрира дали някой е получил най-малко една инжекция, дали е дал негативен тест или неотдавна се е възстановил от ковид, предава Българска телеграфна агенция.

С цел да се ускорят имунизациите, с цел да се противодейства на мощно заразния вид Делта, държавното управление към този момент постанови, че от 6 август пропускът ще се изисква за хранене на закрито в заведения за хранене и потребление на голям брой услуги и развлекателни действия.

Протестиращи носят звезди на Давид, оживелите от Холокоста ги дефинират за луди с неприятен усет и граничи с незнание

Италия върви по стъпките на Франция, която беше първата европейска страна, която съобщи, че прави доказателство за имунитет наложително за достъп до редица услуги и места.

Ходът на президента Еманюел Макрон провокира по-големи митинги от тези, които са следени в Италия. Противниците на ограниченията споделят, че погазват свободите, дискриминират неимунизираните и нарушават разпоредбите на Европейския съюз.

В четвъртък висшият съд на Франция постанови, че здравната карта не опонира на конституцията.

Италия заяви за 27 смъртни случая, свързани с ковид в четвъртък против 21 ден преди този момент, заяви здравното министерство, до момента в който дневният брой на новите инфекции набъбна до 7 230 от 6596.

Страната е записала 128 163 смъртни случая от Коронавирус, откогато избухна епидемията през февруари предходната година, вторият по величина брой в Европа след Англия и осмият по величина в света. От началото на пандемията са регистрирани 4,38 милиона случая.
 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР