снимка: ПетелМВнР препоръчва да не се пътува за Гърция заради

...
снимка: ПетелМВнР препоръчва да не се пътува за Гърция заради
Коментари Харесай

Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани да се въздържат от пътувания за Гърция

снимка: Петел

Министерство на външните работи предлага да не се пътува за Гърция поради строгите ограничения там.

Причината - страната вкара по-строги противоепидемични ограничения за идните Великденски празници.

Гръцките управляващи взеха незабавно решение и лимитират придвижването на жителите сред другите области на страната.   Целта е да се сведат до най-малко контактите по време на идните Великденски празници и да се понижи разпространяването на COVID-19.
 
По инфор​мация на посолството ни в Атина  решението ще бъде в действие до 06:00 ч. на 10 май 2021 г.  и важи за територията на цялата страна.

 

На жителите, които нарушат ограничаващите ограничения за придвижване, се постанова административна санкция от 300 евро. 
 
В случай, че жител показа подправени доказателства за съответната причина за пътешестване, се постанова административна санкция от 500 евро.
 
Няма смяна в известния най-малък кръг учредения за влизане в Гърция. Пътуването  за туризъм не е измежду тях . Всяко влизане в Гърция следва да бъде подкрепено от съответните, подкрепящи основанието, документи.

Придвижването сред обособените области в Гърция на процедура е неразрешено, като се изключи описаните 5 учредения, подкрепени от съответните документи. 
 
От Министерство на външните работи предлагат на българските жители да се въздържат от пътувания до Гърция в интервала от 23 април 2021 година до 10 май 2021 година

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР