Снимка: Петел, архив23-годишен обра двама възрастни във Варна в рамките

...
Снимка: Петел, архив23-годишен обра двама възрастни във Варна в рамките
Коментари Харесай

Манчо напада и обира възрастни хора във входове във Варна. Счупи рамото на пенсионерка

Снимка: Петел, списък

23-годишен обра двама възрастни във Варна в границите на два часа. Посегателствата са осъществени във вечерните часове в понеделник в региона на Централна поща, оповестяват от полицията.

Малко след 20:00 ч. 23-годишният Манчо М. атакувал 71-годишна жена в жилищна кооперация на улица „ Велико Христов “. След като я съборил на стълбището, той отмъкнал дамската й чанта с персонални документи, 25 лв. и карта за градския превоз. При рухването пенсионерката си е счупила рамото. 

Два часа по-късно Манчо нападнал 64-годишен мъж на близката улица „ Сава Доброплодни “. С физическа мощ и камък се опитал да му отнеме чантата, само че не съумял. 

След задържането си нападателят, който към този момент е осъждан, признал за още едно посягане. То е осъществено на 4 март на улица „ Усмивка ”. Потърпевша тогава е била 58-годишна жена, на която е била отнета чантата. Варненският областен съд дефинира най-тежката нярка за неотклонение „ задържане под стража ” по отношение на Манчо.  

Варненската полиция е задържа и различен 34-годишен рецидивист, който същия ден през нощта е нападнал мъж пред жилищна кооперация на улица „ Иван Страцимир “  и със мощ му е лишил златна халка, яке и чантичка с персонални движимости. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР