Снимка: Официална фейсбук страница/Димитър Божилов/кмет на район Триадица Симптоматичните проблеми

...
Снимка: Официална фейсбук страница/Димитър Божилов/кмет на район Триадица Симптоматичните проблеми
Коментари Харесай

Замръзналата вода е разрушила част от тавана на подлеза на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“

Снимка: Официална фейсбук страница/Димитър Божилов/кмет на регион " Триадица "

Симптоматичните проблеми с течовете в два от най-натоварените ни подлези по бул. " България " - тези на " Тодор Каблешков " и на бул. " Гоце Делчев ", дадоха своя логически резултат, разяснява районният кмет. Той добави, че в миналите четири години Столичната община е била сезирана неведнъж за казуса, като са предоставяни вероятни решения, остойностени са ремонтни действия и са изискани средства за планиране.



" Очевидната плачевна конюнктура би трябвало да остане в предишното и за това разгадавам на актуалното управление на Столична община ", съобщи Димитър Божилов. Според него " консервативният прочит за разрешаване на казуса " е осъществяването на градивно проучване, правенето на план и построяването на окачен таван в подлеза отначало. По думите на кмета обаче това няма да спре течовете.

Дали ще се предприеме сериозен ремонт, със затваряне на кръстовището, или ще се работи " от долу нагоре " с новаторските способи за прекъсване на водата, или въобще ще се премисли концепцията на подлезите като цяло, е задача, която регионът е подготвен да реши в границите на сегашния мандат, дружно с сътрудниците от Столична община. Това е и вярната посока, написа още кметът на " Триадица ". По думите му противоположното би довело до още съсипия и обществени пространства, които никой не желае да употребява или заплашват живота и здравето на хората.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР