Снимка на педофила Джефри Епщайн и любовницата му Гислейн Максуел

...
Снимка на педофила Джефри Епщайн и любовницата му Гислейн Максуел
Коментари Харесай

Скандал: Педофилът Епщайн цъфна на верандата на кралицата

Снимка на педофила Джефри Епщайн и любовницата му Гислейн Максуел по какъв начин почиват на верандата на дребната финландска къща на кралица Елизабет Втора в замъка Балморал се появи в американския съд. За това оповестява Военновъздушни сили.

Както марица.бг към този момент писа, педофилът милиардер Епщайн бе упрекнат преди години за склоняване към проституция и секс с малолетни. В оргиите на частния му остров се допуска, че са взели участие Бил Клинтън, сина на кралицата принц Андрю и Бил Гейтс.

Само Клинтът е летял до острова повече от 25 пъти с частния аероплан на милиардера. Малко преди да стартира процеса му, Епщайн съвсем като във филм се самоуби в килията си.



Финландската къщурка на кралицата в Балморал е с повърхност 49 кв. м.

Миналата година в щата Мейн бе хваната неговата другарка и участница в оргиите с малолетни Гислейн Максуел. Тя е щерка на известния у нас милиардер и другар на Тодор Живков – издателя Робърт Максуел.

Снимката на верандата на дребната финландска къща е правена през 1999 година, когато принц Андрю кани перверзната двойка в Балморал.

Заради връзките му с педофила принцът бе заставен да се откаже от всякакво присъединяване в държавни събития.

Къщичката на кралицата е от известната финландска марка HONKA и има дребна сауна, стая за събличане и стая за отмора с повърхност 49 кв. м.

Гислейн Максуел отхвърля да е основала „ необятна мрежа за секс с малолетни момичета”. Тя отхвърля и да е била близка с Епщайн.

Снимката на кралската веранда е показана от прокурора по делото като доказателство, че това не е напълно по този начин. Ако бъде приета за отговорна 59-годишната Гислейн ще получи 80 години затвор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР