Снимка: МВРПодновяват търсенето на изчезналия на 31 юли дупничанин Янек

...
Снимка: МВРПодновяват търсенето на изчезналия на 31 юли дупничанин Янек
Коментари Харесай

Подновяват търсенето на Янек Миланов, претърсват района около с. Крайници

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Подновяват търсенето на изчезналия на 31 юли дупничанин Янек Миланов, съобщи БГНЕС.

То стартира в петък в наличието на основния прокурор и шефа на Главна дирекция „ Национална полиция ” Николай Хаджиев. Днес се претърсва регионът западно от село Крайници. Хаджиев съобщи, че се претърсва регион с повърхност 120 кв. км, към този момент няма резултат от търсенето.

Янек Миланов от Дупница изчезна на 31 юли. За изгубването му бе арестуван за 72 часа и по-късно пуснат под домакински арест Васил Капланов-Каплата. Сериозно наличие на полиция има из цяла Дупница. Блокиран бе квартал „ Ценеви ” преди няколко дни по време на спецакцията по издирването на Миланов.

В село Крайници е засечен джипът на Капланов, с който на 31 юли за последно е забелязан изчезналият 43-годишен Янек.

Той се е качил в автомобила, камери са снимали, че на отиване към селото Капланов ръководи джипа, а Янек е на седалката до него. На връщане от селото на камерите Янек не се вижда.

Обяснението на Капланов е, че той се е преместил на задната седалка. Самият Капланов пък е притеглен като обвинен за държане на огромно количество муниции за огнестрелни оръжия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР