Снимка МВРЧетвърти ден без следа от заподозрения за убийството на

...
Снимка МВРЧетвърти ден без следа от заподозрения за убийството на
Коментари Харесай

Четвърти ден без следа от мъжа, търсен за убийството в Костенец

Снимка Министерство на вътрешните работи

Четвърти ден без диря от обвинения за убийството на някогашната си брачна половинка мъж от Костенец. Въпреки напъните на служителите на реда, издирването не дава резултат. Вчера органите на реда реагираха на минимум 7 сигнала за места, където би могъл да се укрива Стоян Зайков.

``
реклама

Кола на жандармерията охранява непрекъснато и улицата, на която живеят родителите му. 38-годишната Милена Шишкова от Костенец беше грубо пребита и убита в петък.

Тялото на дамата бе намерено в петък към 8.30 ч. на метри от вкъщи й в Костенец. Милена е била убита в главата с малокалибрен револвер. По неофициална информация първо е била пребита, а ръцете й са били вързани.

Трупът й е открит, откакто сестра й, майка й и 15-годишният й наследник пристигнали в къщата й и видели кървави следи. Те алармирали в полицията и пристигналите криминалисти са намерили тялото на отсрещната поляна.

Бащата на търсения Георги Зайков съобщи, че той е последният човек, който синът му ще потърси, с цел да го скрие. Те прекъснали връзките си преди 15 години. Разследващите обаче беседват с всеки от близкия кръг на Стоян. Георги Зайков добави, че " с наслада " приканва сина си да се съобщи.

Седем сигнала са подадени досега в полицията. Всички те са тествани, само че от мъжа няма и диря. Барети, служители на реда, горски чиновници и даже хеликоптер са включени в издирването, а периметърът към този момент е уголемен. Днес спецчасти са претърсили изоставени здания в село Сестримо, както и такива в региона на изоставена мина.

Основно се претърсва и региона към сметището на Костенец, защото част от сигналите насочват към него. Счита се, че Зайков се крие в гората, а нощем слиза на сметището, с цел да търси хранителни боклуци, съобщи " Трафик Нюз ".

Един от първите домове, претърсени от криминалистите още в петък, е на един от най-близките другари на 43-годишния Стоян - Ангел. Мъжът обаче не има вяра, че Стоян е протегнал ръка на някогашната си другарка. Оправдава бягството му със боязън, тъй като е престъпно проявен и осъждан. По думите на Ангел, Стоян Зайков няма и мобилен телефон.

Хора в Костенец описват, че търсеният не за първи път се крие от полицията. При това доста ловко. Имало случай, при който Стоян стоял 24 часа в бидон в мазето на съсед, с цел да се скрие от служителите на реда.

При различен случай полицията го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на комшия. Мъжът даже не схванал за наличието му. И в този момент хората считат, че мъчно ще го открият. Стоян бил нарушител и познавал добре гората.

Известно е, че той е престъпно проявен и е създавал проблеми на Милена, за което са знаели и нейните близки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР