снимка: Лейзър Мед Уринарните смущения са първият белег, по който

...
снимка: Лейзър Мед Уринарните смущения са първият белег, по който
Коментари Харесай

Рискът от проблеми с простатата се увеличава с възрастта

снимка: Лейзър Мед

Уринарните разстройства са първият белег, по който мъжът може да се ориентира, че консултацията с уролог не трябва да се отсрочва. Чести позиви за уриниране, в това число и през нощта; затруднена струя; чувство, като че ли не можете да отделите цялата урина са измежду най-разпространените. Затова профилактичният обзор един път годишно е целесъобразен. Целта му е да откри вида на положението - доброкачествено или злокачествено, т.к. ракът на простатата постоянно няма признаци.

Лейзър Мед е профилирано лечебно заведение в областтта на урологията и в частност, проблемите с простатата. Разполага с съвременни благоприятни условия както за диагностика, по този начин и за лекуване.

При незлокачествен развой /аденом/ с Тулиум 200 вата е чудесно решение. Лазерната система е с най-високи индикатори за мощ и точност, което е равнозначно и на най-хубави следоперативни резултати. Интервенцията е бърза и оптимално безвредна. Уринирането още веднъж е със мощна бликам и без усложнения, както е била в младостта.

При подозрително повишен туморен маркер и нужда от биопсия може да се извърши , която обезпечава по-висока точност в откриването и стадирането на простатния карцином посредством комбинирано потребление на 2 метода в един - магнитен резонанс и ултразвуково сканиране.

След безапелационна оценка за съществуване на недоброкачествен развой /карцином/ и в ранен стадий на болестта е в положение да се оправи с казуса. Тя се извършва през няколко отвора в коремната стена, при потребление на високотехнологични оптични средства и липса на сечения със скалпел, както е при класическия способ. Протича при минимални контузия и кървене, което рефлектира с по-бързо възобновяване на естествения метод на живот.

В се организира с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

Вече и в Лейзър Мед - Варна

при рак на пикочния мехур

Още

се оправя с всеки вид болежка

Процедурите са подобаващи за всяка част от тялото и при всички типове ортопедични положения, провокиращи болежка. Извършват се с най-модерната сега инсталация, употребяваща смарт-фокусирана сила. Позволява да се третират както повърхностни, по този начин и дълбочинни зони, генериращи болежка. Бързо се разсейват уплътненията в мускулите и схващанията, усъвършенства се храненето на тъканите, усилва се размерът на придвижванията, покачва се издържливостта на натоварвания. Едновременно с премахването на болката се подтикват и естествените оздравителни процеси на организма.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР