Снимка: КЦНАСевернокорейският лидер Ким Чен Ун поздрави сънародниците си, че

...
Снимка: КЦНАСевернокорейският лидер Ким Чен Ун поздрави сънародниците си, че
Коментари Харесай

Ким Чен Ун изпрати ядрени поздрави за 2018 г.

Снимка: КЦНА

Севернокорейският водач Ким Чен Ун поздрави сънародниците си, че през 2017 година страната им е приключила основаването на лични нуклеарни сили, съобщи ТАСС. „ Ние завършихме основаването на национални нуклеарни сили в нашата страна “, сподели той в новогодишното си послание и добави, че огромен прогрес е маркиран също в развиването на националната ракетна стратегия. Лидерът на КНДР означи, че нуклеарното копче се намира постоянно на бюрото му.
" Ядреното копче е на бюрото ми. Съединени американски щати не могат да стартират война срещу КНДР, тъй като цялата им територия ще се окаже в зоната на проваляне при положение на решение от КНДР за нанасяне на евентуален нуклеарен удар “, сподели Ким. Той добави, че КНДР е навлязла във заключителен етап на подготовка за изстрелване на нова междуконтинентална балистична ракета. Южнокорейски и японски експерти допускат, че Северна Корея може да извърши опит с междуконтинентална ракета с нуклеарна бойна глава.
Ким Чен Ун прикани да стартира всеобщо произвеждане на междуконтинентални балистични ракети. „ Трябва да стартираме всеобщо произвеждане на междуконтинентални балистични ракети, които да са подготвени за разрастване в изискванията на действителна война “, сподели той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР