Снимка: Канал 3От 22 г. живеем във валутен борд, доказали

...
Снимка: Канал 3От 22 г. живеем във валутен борд, доказали
Коментари Харесай

Борисов: Няма да е честно, ако ни измислят нови изисквания за Шенген

Снимка: " Канал 3 "

От 22 година живеем във валутен ръб, потвърдили сме, че имаме запас, напредък, имаме Брутният вътрешен продукт близо 4%, изпълнили сме всички критерии. Ако в този момент за Шенген измислят нови условия, няма да е почтено. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на взаимна конференция с Жан-Клод Юнкер и Доналд Туск в Брюксел, предавана непосредствено от Канал 3.

 
" Искаме да влизаме в дадената система по критериите за другите, а не да си измислят нови. Но дано да бъдем спокойни, толерантни, подготвили сме си домашното и за чакалнята за еврозоната - през вчерашния ден България с още 1% си смъкна външния си дълг. С 24% външен дълг къде са другите страни, и ние можем да тропаме по масата и да споделяме " по кое време ще се оправите ", добави Борисов.
 
Той  увери, че недоверието на Холандия към България по въпроса на опазването на външната граница на Европейски Съюз се топи. " Аз съм уверен, че климатът сред Холандия и България е извънредно другарски и добър. Те се убеждават с визитите си в България, на представители на разнообразни партии, те самите са към този момент уверени ", увери Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР