Снимка: Канал 3Липсата на ценни кадри за Пожарната принуди вътрешния

...
Снимка: Канал 3Липсата на ценни кадри за Пожарната принуди вътрешния
Коментари Харесай

Валентин Радев набира с обява във Фейсбук 250 пожарникари

Снимка: " Канал 3 "

Липсата на скъпи фрагменти за Пожарната принуди вътрешния министър Валентин Радев да набира с публикация във Facebook 250 пожарникари - толкоз са изчезналите бройки, написа " Канал 3 ".

" Заповядайте при нас! Да сте част от фамилията на Главната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " е голяма отговорност, само че и привилегия. Да си пожарникар е една от най-престижните и плодородни специалности по света. Такава е и у нас. Станете част от нас! ", звучи министерската реклама с покана от поста му в персоналния профил.

А коментатори под известието на Радев оферират за идеята да се направи календар с най-заслужилите пожарникари. Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат детайлности в страницата на Министерство на вътрешните работи.

Вакантните бройки са за всички районни дирекции на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Обявените състезания са за пожарникари, водачи на специфични коли, спасители и водолази. За другите длъжности с изключение на общи има и характерни условия.  Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат детайлности в страницата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР