Снимка: ИнстаграмРуската актрисата Наталия Бочкарева, която наскоро попадна в скандал

...
Снимка: ИнстаграмРуската актрисата Наталия Бочкарева, която наскоро попадна в скандал
Коментари Харесай

Кошмарна новина за здравето на красива актриса, спипана с наркотици

Снимка: Инстаграм

Руската актрисата Наталия Бочкарева, която неотдавна попадна в скандал поради опиати, е с частична парализа на лицето. Това заяви нейният другар - музикантът Андрей Ковалев, в изявление за списание StarHit.

„ Общуваме, аз я поддържам в цялата тази история. Наташа е болна, тя е с температура към 40 градуса. Половината от лицето й беше парализирано на фона на целия този призрачен сън. ”, цитира изданието Ковалев.

Както Life заяви, Наталия Бочкарева бе арестувана с кокаин на 28 септември. Срещу звездата от поредицата " Щастливи дружно " са заведени наказателно дело за " Незаконно придобиване, предпазване, транспорт, произвеждане и преправка на наркотични субстанции " и две административни каузи - за шофиране без ваучър и за отказана проба за алкохол.

Самата актриса продължава да отхвърля всичко, макар потвърждението от Министерството на вътрешните работи и появяването на второ видео от нейното задържане.

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР