Снимка Инстаграм/Илон МъскB мoмeнтa нeтнoтo бoгaтcтвo нa ocнoвaтeля нa Теѕlа

...
Снимка Инстаграм/Илон МъскB мoмeнтa нeтнoтo бoгaтcтвo нa ocнoвaтeля нa Теѕlа
Коментари Харесай

Мъск: Трябва да построим град на Марс

Снимка Инстаграм/Илон Мъск

B мoмeнтa нeтнoтo бoгaтcтвo нa ocнoвaтeля нa Теѕlа дoближaвa 180 милиapдa дoлapa, ĸoeтo гo пpaви втopият нaй-зaмoжeн чoвeĸ в cвeтa.

Човечеството би трябвало да се стреми да се върне на Луната и да сътвори там непрекъсната база, а по-късно да построи град на Марс. Това сподели американският бизнесмен и началник на " Тесла " (Tesla) Илон Мъск.

По-рано днес космическият транспортен съд Crew Dragon с четирима астронавти навлезе в орбита и предприе независим полет до Международната галактическа станция.

" Трябва да построим град на Марс, с цел да се превърнем в галактическа цивилизация, космичен тип ", сподели Мъск на конференция след сполучливото политане на Crew Dragon, предава БНР.

Той означи, че човечеството би трябвало да се стреми да стане " представител на няколко планети ". Мъск сподели, че неговата компания Space X може да помогне на НАСА да приземи астронавти на Луната до 2024-та година.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР