снимка и видео: Live.Varna.bgОт началото на строителството на новото трасе

...
снимка и видео: Live.Varna.bgОт началото на строителството на новото трасе
Коментари Харесай

Обобщение за събарянето на Максуда във Варна: Премахнати са 200 незаконни постройки, изчистени са 40 хил. тона боклук

снимка и видео: Live.Varna.bg

От началото на строителството на новото трасе на бул. " Васил Левски " във Варна от този региона на Максуда са изринати над 40 000 тона боклуци и са отстранени над 200 рискови или противозаконни обекта. Това обобщават от Община Варна.

Дейностите по срутване на противозаконни постройки в Максуда не престават. По данни на регион " Младост " новата серия от срутване обвхаща 38 обекта ситуирани до дерето. Продължаваме обследването на постройките под моста на ул. " Свобода ", заяви кметът на регион " Младост " Христо Христов.

Още 32 рискови здания ще бъдат отстранени за  почистване на терена за новото кръстовище сред бул. „ Васил Левски “, ул. „ Пеячевич “ и бул. „ Девня “. В сряда беше съборена първата от тях. Собствениците на постройките са предизвестени, връчени са им заповеди за събарянето, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “. Трасето ще бъде обработено, ще има сложена ограда, с цел да бъде прекратено безразборното изхвърляне на отпадъци по ската към бул. " Васил Левски ". 

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР