Снимка и видео: Фейсбук, Бойко БорисовБившият премиер на България коментира

...
Снимка и видео: Фейсбук, Бойко БорисовБившият премиер на България коментира
Коментари Харесай

Борисов: Хората на Радев ми спретнаха компромата с чекмеджетата

Снимка и видео: Facebook, Бойко Борисов

Бившият министър председател на България разяснява любопитна тематика, която още веднъж стана настояща през днешния ден.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява фотосите с чекмеджето от спалнята пред симпатизанти в Пловдив. Изказването му е отговор на сериозен коментар на президента Румен Радев по-рано през днешния ден, че „ единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ”,

Кой компромат, който ми спретнаха неговите хора, не е станал притежание на всички българи? Приятелите ми викат: ами да де, но това, където спиш и са те щракнали с чекмеджето. И аз им крещя: Ами да де, едното е, че са ме снимали, по какъв начин си дремя сам в леглото, а друго след две години, до момента в който ме няма. И аз мога да дойда да фотографирам тук, до момента в който няма никого и да наредя всичко в нея, в случай че желая да навредя на Тотев. Да наредя опиати, гърмежи, автомати. И да го изкарам сборище на терористи. Прекрасен компромат направи, само че хората гласоподаваха за нас, сподели Борисов. 

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР