Снимка Флагман.бгТрадицията новородените да бъдат облечени като коледни подаръци ще

...
Снимка Флагман.бгТрадицията новородените да бъдат облечени като коледни подаръци ще
Коментари Харесай

В Бургас посрещат Коледа с бебета в коледни чорапи

Снимка Флагман.бг

Традицията новородените да бъдат облечени като коледни дарове ще бъде спазена и тази година в университетска болница „ Дева Мария “ в Бургас. Вече няколко години екипът на отделението по неонатология подарява коледно въодушевление на младите родители по необикновен метод, написа флагман.бг.

От през днешния ден до края на годината огромни топли коледни чорапи ще създадат от новородените най-желаните коледни дарове. Коледна шапка ще добавя впечатляващия тоалет, с който бебетата ще посрещат своите гости по време на свижданията и ще бъдат изписвани от болничното заведение.

„ Няма по-истинско коледно знамение от чудото на новия живот. “ безапелационен е началникът на отделението по неонатология- доктор Мария Търнева.

„ Рождество Христово е знак на зараждащата се религия и вяра за човечеството, това, което е и раждането на новия живот във всяко семейство. Това, че по време на най-светлите празници в годината майките са надалеч от фамилиите си, не би трябвало да ги лишава от празнично въодушевление. Традицията да обличаме новородените им бебета в духа на Коледа е нашият принос към тяхното празнично въодушевление. “ разясняват от отделението.

Университетска болница „ Дева Мария “ изпраща годината с 1080 бебета, родени досега.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР