Снимка флагман.бг33-годишният руски турист Андрей Сърбов бил нападнат, бит и

...
Снимка флагман.бг33-годишният руски турист Андрей Сърбов бил нападнат, бит и
Коментари Харесай

Руски турист се оплака, че е нападнат от „български мутри“ на плажа в Черноморец, взели му металдетектора

Снимка флагман.бг

33-годишният съветски екскурзиант Андрей Сърбов бил атакуван, обичай и ограбен на централния плаж в Черноморец. Той пуснал тъжба против биячите си до Районна прокуратура и ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, написа флагман.бг.

„ Случи се преди три дни, само че едвам в този момент открих сили и храброст да отида до полицията. На 23-ти юли си вървях по плажа в Черноморец, бях с металдетектор, тъй като търсих изгубен златен синджир. Изведнъж изскочиха четири едри момчета, които започнаха да ме бутат и заплашват. Видях, че ще има проблем и взех решение да се отдръпва. Тръгнах си, само че те ме настигнаха и ме нападнаха “, стартира описа си Андрей.

По думите му единият почнал да го души, различен да го бута, трети наскърбява, а четвърти бръкнал в джоба му и извадил и откраднал дребен металдететкотор, който съгласно Андрей коствал към 350 лв..

„ Казаха ми: „ Ти си пристигнал при мен в България, ще се съобразяваш с нас. Много се изплаших, имах синини по врата, тъй като ме нападнаха четири български мутри “, добави той.

След като се прибрал в квартирата си потърсил в интернет и разпознал един от нападателите си посредством видеорепортаж от плажа в Черноморец. Днес го е показал на полицията.

Андрей дава необичайно пояснение за металдетектора. Твърди, че му го пратили от Русия, платил 1500 лв., тъй като желал да си откри скъп златен синджир, изгубен малко по-рано на плажа. Бижуто било по-евтино, само че с висока сантиментална стойност за него и фамилията му. От обяснението му излиза наяве, че той не знае за възбраната за потребление на металдетектори в България.

Руският екскурзиант описа, че имало няколко очевидци на нападението против него. Най-близо били две дами, едната стояла на шезлонг на плажа, а другата – в заведението, намиращо се на линията. Настоява да бъдат издирени и разпитани.

„ Вярвам, че полицията ще си свърши работата. Очакваме да се подхващат наказателни ограничения против тези лица, да ми върнат откраднатия металдетектор “, приключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР