Снимка фейсбукТялото на 20-годишна индийска моделка бе намерено, натикано в

...
Снимка фейсбукТялото на 20-годишна индийска моделка бе намерено, натикано в
Коментари Харесай

След запознанство в нета! Мъж завлече красива моделка в дома на майка си и скри тялото й в куфар

Снимка фейсбук

Тялото на 20-годишна индийска моделка бе открито, натикано в куфар в град Мумбай, съобщи Times of India.

``
реклама

Красивата Манси Диксит се е върнала от родния си Раджастан в Мумбай. Няклоко дни по-рано тя се срещнала онлайн с 19-годишният Музаммил Сийд. След като разговаряли през интернет, двамата решили да се срещнат. За задачата младежът поканил хубавицата в дома на майка си, където живее. 

За страдание срещата бързо се трансформирала в същински призрачен сън за 20-годишната Манси. Младежът не скрил сластните си планове, само че момчето го отблъснало.

В гнева си момчето сграбчило един стол и го счупил в главата на моделката. Тя се свлякла съвсем бездиханна на пода. Музаммил се уплашил и се опитал да свести Манси. Тя таман почнала да отваря очи, когато младежът погледнал към часовника и дъхът му съвсем спрял - напълно скоро майка му щяла да се прибере от работа и да ги завари. 

Вместо да я изпрати небрежно, изплашен от всичко станало досега, младежът сграбчил едно въже, удушил момичето и натикал тялото му в куфар.

За разплитането на закононарушението съществена роля изиграл водач на боклукчийски камион, който се усъмнил в наличието на тежкия куфар. След подаден сигнал в полицията са открити и други доказателства за авторството на тежкото закононарушение.

Превод " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР