Снимка: фейсбукЛиляна Павлова написа благодарствени слово, с което си взема

...
Снимка: фейсбукЛиляна Павлова написа благодарствени слово, с което си взема
Коментари Харесай

Лиляна Павлова си взе сбогом с Министерски съвет с трогателни думи

Снимка: фейсбук

Лиляна Павлова написа благодарствени слово, с което си взема довиждане с Министерски съвет. В персоналния си профил в обществените мрежи тя написа, че за финален път е взела участие в съвещанието.

" За финален път в качеството ми на министър за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през днешния ден участвах в съвещанието на Министерския съвет. 
Благодаря на премиера Бойко Борисов за доверието и поддръжката, които ми даде, с цел да давам отговор за организацията и провеждането на първото Българско председателство. Благодаря му за високата оценка и за топлите думи към мен и екипа ми, с които вложихме сърце и професионализъм в тази виновна задача. Това е и в основата през днешния ден страната ни да бъде давана за добър образец за сполучлива политическа, експертна и организационна работа на председателството. 
БЛАГОДАРЯ на всички мои сътрудници от държавното управление, с които непрекъснато работихме и координирахме срещите, дневния ред и решенията, взети по време на нашето председателство. Всеки един от министрите има своя огромен принос за напредъка по досиетата и намиране на компромисните и уравновесени решения, значими за бъдещето на Европейския съюз и всички жители.
Благодаря на всички сътрудници и специалисти, с които показахме, че “Съединението прави силата ”. 
Пожелавам радостни и спокойни празници!
Желая здрава и сполучлива 2019 година! ", написа Павлова.
 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР