Снимка Фейсбук/Нели МариноваТрагедия е станала в български град край морето.С

...
Снимка Фейсбук/Нели МариноваТрагедия е станала в български град край морето.С
Коментари Харесай

Самотната майка Нели от Каварна изгуби битката

Снимка Фейсбук/Нели Маринова

Трагедия е станала в български град край морето.

„ С голяма тъга Ви споделям, че Нели ни напусна довечера! Не устоя миличката ми… Скъпата ми сестричка към този момент е на по-хубаво място, без болежка, без тъга, без страдалчество ”. Това написа в обществената мрежа Десислава Маринова – сестра на онкоболната Нели Маринова от Каварна, за лекуването на която се организираше акция за набиране на средства.

Погребението ще се извърши през днешния ден в новите гробища на Каварна в 15.30 часа.  

„ Помолете се за нея, да е в мир душата й! ”, написа още Десислава.

Припомняме, че Нели Маринова е самотна майка на 7-годишния Борис. Момченцето се ражда с увреждане, има една  ръка и е с протеза. Преди повече от година каварненката е диагностицирана с рак на шийката на матката. Оперират я, само че половин година по-късно е с рецидив в пикочния мехур. Правят й втора интервенция и излиза наяве, че с изключение на в пикочния мехур има и в тънките вътрешности.

Младата жена се лекуваше в клиника в Турция. Състоянието й се утежни в края на юни. Последният й престой в Турция бе белязан с доста изненадващи обрати, ниски индикатори, продължителна хоспитализация, написа Про Нюз Добрич.

" Петел " изрича съболезнования на околните на Нели Маринова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР