Снимка Фейсбук/Кубрат ПулевКубрат Пулев отговори на въпроса, който вълнуваше много

...
Снимка Фейсбук/Кубрат ПулевКубрат Пулев отговори на въпроса, който вълнуваше много
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Няма да влизам в политиката за изборите

Снимка Фейсбук/Кубрат Пулев

Кубрат Пулев отговори на въпроса, който вълнуваше доста хора през последните дни - дали ще се причисли към партия за идните избори на 11 юли. Казах на хората, които ме поканиха, че на този стадий ще продължа да давам готина сила на българите и на боксовия свят, сподели боксьорът Кубрат Пулев.

От цялата политическа каста, хората, които ме поканиха, на същински, не считам, че те ще ме употребяват. Когато човек го прави от сърце и от обич, не може да бъде употребен, съобщи Пулев. Така или другояче аз съм от много време политик. Важно е какво прави човек, промотирам България и карам хората да обичат българското. Виждате каква рецесия е, най-малко от 30 години, продължи Пулев.

И от диалозите, които водих, освен с господин Москов, оставам с усещане, че хората в политиката са подтикнати от славата, не толкоз от други претекстове. Говорихме три часа с господин Москов, имаме общи възгледи за България. Важен е крайният резултат, хората не престават за са небогати, популистки подвигнаха пенсиите с 50 лева, само че те не престават да са небогати, сподели Пулев. Сега България е като разграден двор. Аз съм човек, който не може да бъде манипулиран. Бих се постарал пенсионерите да взимат по-високи пенсии. 300 лв. пенсии е тъжно, по какъв начин можем да се помиряваме с това, попита боксьорът. Много пъти са ме канили в политиката, с цел да ме употребяват, за този миг няма по какъв начин да вляза в нещо сходно. Собствена партия, някой ден, когато реша, ще направя сигурно.

Аз съм човек, който има всичко, влизане в политиката е единствено в мой минус, съобщи боксьорът. Имам доста другари в политиката, доста пъти съм желал да кажа истината, само че не съм човек, който злослови, сподели Пулев. Пулев за влизането си в политиката: За мен България е доста по-важна от бокса Петър Москов ме предложения на среща, с цел да обсъдим политическата обстановка. Вчера говорихме по телефона. Дали съм подготвен да вляза в политикат... Прочети повече Може би когато хората са подготвени и когато пожелаят, ще направя нещо свое. Непожелано положително не е положително. Срещам поддръжка за мой политически план от много време. Защо не, някой ден, този ден може да е близо, изясни Пулев.

Ако се кандидатирам, ще чакам поддръжка единствено и само от българския народ, увери боксьорът. Сегашния президент Румен Радев ще ми бъде добър противник, в случай че ме питате какво чакам, добави той. Не бих могъл занапред да ви кажа дали ще се включа в президентските избори - за какво не, съобщи Пулев.  За политически план ми се въртеше името " Велика България ", само че то е отговорно, не трябва да разочароваме българите с такова име, по този начин ми споделиха, посочи Пулев, пише .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР