Снимка Фейсбук/Красимира СанкеваГолямата волейболистка на ССК Академик“ Красимира Санкева скърби

...
Снимка Фейсбук/Красимира СанкеваГолямата волейболистка на ССК Академик“ Красимира Санкева скърби
Коментари Харесай

Красимира Санкева от Франция за „Петел“: Ставри Димитров първи ми подаде ръка във Варна и ме взе под закрила

Снимка Фейсбук/Красимира Санкева

Голямата волейболистка на ССК „ Академик “ Красимира Санкева скърби за някогашния си треньор Ставри Димитров. Краси научи за неговата кончина във Франция, където живее от дълги години.

„ За Ставро доста ми е мъчително, не бях го виждала доста от дълго време и все имах възприятието, че нищо не може да му се случи. Той беше първият с Бончо Бонев, които ми подадоха ръка и ме взеха под протекция. Аз одеве бях приключила Спортно учебно заведение в Пазарджик и пристигнах във Варна. Така че съм му признателна за положителните препоръки които ми даваше. Казваше ми: Варна не е Пазарджик, огромен град е, внимавай ", сподели за „ Петел “ от Франция Красимира Санкева.

Ставро с Ваня Кабакчиева и Елка Казановска бдяха над мен и в действителност е тъжно че няколко месеца след Ваня и той умря, както и Симо Варчев. Това са хората, на които мога единствено да благодаря. А Ставро си остава особено за мен легенда на варненския волейбол. Надявам се единствено младото потомство да не не помни от къде е тръгнало всичко. Само по този начин ще има триумфи, като си държим твърдо краката на земята и знаем за положения труд на всички волейболни ветерани, сподели още Красимира Санкева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР