Снимка Фейсбук/Алексей Навални4-годишният опозиционер е обвинен в нарушаване на условията

...
Снимка Фейсбук/Алексей Навални4-годишният опозиционер е обвинен в нарушаване на условията
Коментари Харесай

При протестите в Русия в края на миналия и началото на този месец са арестувани около 10 000 души

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

4-годишният опозиционер е упрекнат в нарушение на изискванията на условна присъда от 2014 година за заграбване на средств.

По време на чуването Навални съобщи, че  процесът му има за цел да накара хората да се опасяват .

Опозиционерът Алексей Навални прикани своите последователи да " преодолеят страха " и да освободят Русия от ръководещите " крадци ".

 

Те могат да се държат на власт и да употребяват властта за своето персонално обогатяване, опирайки се само на нашия боязън. Ние обаче, като преодолеем този боязън, можем да освободим нашата Родина от тази тайфа крадци, които са я окупирали - гласи посланието на Навални, оповестено в формалния му профил в Инстаграм.

И ние ще го създадем, длъжни сме. За нас и за бъдещите генерации. Истината е на наша страна. Останете свободни! - прикани той.

При митингите в Русия в края на предишния и началото на този месец бяха задържани общо към 10 000 души - връх за последните години, отбелязва организация Франс прес.

Върховният представител на Европейски Съюз за външната политика Жозеп Борел пристигна в Москва за среща с съветския външен министър Сергей Лавров. Очаква се двамата да дадат взаимна пресконференция в петък.

Ако няма прогрес по време на диалозите на Борел в Москва, нещата се движат към наказания, сподели западен посланик пред организация Ройтерс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР