Снимка: БулфотоЗверски пребиха висш мениджър на А1 в Борисовата градина.

...
Снимка: БулфотоЗверски пребиха висш мениджър на А1 в Борисовата градина.
Коментари Харесай

С метални пръти налагаха почти до смърт висш мениджър на мобилен оператор

Снимка: Булфото

Зверски пребиха върховен управител на А1 в Борисовата градина. Илия Цветомиров Кусев е бил атакуван от незвестни лица в петък против събота предходната седмица.
``
реклама

32-годишният мъж е бил грубо пребит с железни пръти, а откакто бил пренебрегнат в безпомощно положение, гласи неофициалната информация.

Кусев е бил открит в събота сутринта от инцидентни минувачи, които са подали и сигнал в полицията, описаха негови другари. На място е пристигнала и кола за спешна помощ, а поради тежкото му положение, пребитият незабавно е бил превозен във ВМА. В момента той е в реанимацията, съобщи Канал 3, базирайки се на Епицентър.бг.

От Военна болница потвърдиха, че имат пациент на име Илия Кусев, само че отхвърлиха повече информация за положението му.

В същото време лекарите са безапелационни, че раните по тялото на Илия Кусев демонстрират, че той е бил обичай и измъчван.

Според неофициална информация, А1 също се е заела със случая.

Илия Кусев е акаунт управител в компанията. Той се занимава с корпоративни клиенти и е представлявал компанията в търгове за даване на телекомуникационни услуги на държавни и общински ведомства.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР