снимка БулфотоЗа убийство в село Смоляновци, съобщават от монтанската полиция.

...
снимка БулфотоЗа убийство в село Смоляновци, съобщават от монтанската полиция.
Коментари Харесай

Баща уби сина си край Монтана

снимка Булфото

За ликвидиране в село Смоляновци, оповестяват от монтанската полиция. 73-годишен баща простреля след фамилен скандал сина си на 47 години, а по-късно забил нож в сърцето му. 47-годишният мъж е умрял, съобщи Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал към 22,30 часа нощес в дома на фамилията в Смоляновци. При типа на протичащото се майката, на 70 години, е получила прочувствен потрес и евентуално сърдечен удар, и е умряла на място. Тя е страдала от сърдечно заболяване и диабет, а тялото е откарано за аутопсия в болница в Монтана.

Убиецът е направил цялостни признания и е арестуван в полицията в Монтана. Използваните от него оръжия - нелегално притежавана самоделна ловна пушка и нож са конфискувани, назначени са експертизи.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 116 от Наказателен кодекс, а следствието се прави под управлението на Окръжната прокуратура в Монтана, прецизираха от Областната дирекция на полицията в града.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР