снимка БулфотоВеселин Марешки дарява варненския плаж Кабакум на президента Румен

...
снимка БулфотоВеселин Марешки дарява варненския плаж Кабакум на президента Румен
Коментари Харесай

Марешки подарява плаж на президента, предлага и на Корнелия Нинова замяна с „Техноимпекс“

снимка Булфото

Веселин Марешки подарява варненския плаж Кабакум на президента Румен Радев. 

В изявление за „ Здравей, България “ по Нова телевизия водачът на „ Воля “ разяснява решението на Апелативния съд във Варна да бъде наказан на четири години затвор за изнудване и рекет, представен от.

„ Ще направя две предложения. Едната е за президента. Безвъзмездно ще му подаря плажа, а той дано да си подаде оставката и да стане олигарх! Понеже нямам доверие на неговата съвет, ще предложа на Корнелия Нинова да сменяем тази толкоз скъпа пясъчна линия за „ Техноимпекс “, съобщи наказаният народен представител. 

„ През годините за бандитската приватизация, за далаверите за милиарди няма нито един наказан, а за това, че Марешки си е изискал наем за негова благосъстоятелност, се откри арбитър да произнесе присъда “, добави той. 

„ Както присъдата на първа инстанция, че съм почтен, по този начин и на втора, са междинни. Важно ще е решението на третата инстанция “, изясни Марешки. 

„ За непредубедените хора е ясно, че съм почтен. В опита да бъда омаскарен и показан като провинен и като изверг прокуратурата не се посвени да направи всевъзможни сценки, в това число и да упрекна арбитър, че щял да вземе рушвет от мен. Когато обаче той бе оневинен на всички инстанции, никой не понесе отговорност за този памфлет “, добави той.

„ Моментът е селекциониран доста добре, с цел да може след няколко дни в Евродокладът да се регистрира, че в България има наказан политик, че правосъдната система е самостоятелна “, съобщи депутатът. 

„ Не имам вяра, че прокуратурата е мислила, че по този начин стават нещата и че аз съм щял да корумпирам арбитър. Дали не са хванали този, който ме осъди, в някакво злочинство и са му споделили „ Или осъждаш Марешки, или те пращаме в пандиза “? Не имам вяра в тези неща “, добави той. 

„ Аз ще бъда единственият българи, в случай че Върховният съд удостовери тази присъда, който ще е наказан поради това, че желае наем за своя благосъстоятелност. Вярвам, че съдията се е объркал, а не е взел пари да ме осъди, или е бил заплашван “, показа Марешки. 

„ В постройката има два парцела. Единият е част от заведението. Продал съм го на Красимира Колева. Така нареченият наемател обаче беззаконно се е разширил в моя парцел. Асен Миланов го употребява, за което е наказан на три инстанции. Незаконно той е разширил заведението си “, разяснява водачът на „ Воля “. 

„ За първи път виждам някой заемодател да отива да събира вземанията на собствен дебитор. Това е неуместно като теза, която бе вкарана в последния миг. Но какво общо има това с решението ми да си желая наем за своя парцел? “, добави той.

Утре някой може да се настани във вашия хол и да ви изгони от вашата къща, посочи Марешки. 

„ Преди седмица ме въртяхте, че надали не съм се продал поради един плаж, с цел да подпиша плана за Конституция. Ще бъда първият българин, който не се е продал, с цел да си избави свободата, а се е продал поради един плаж. Излиза, че той е по-скъп от свободата. Тези глупости, които ми се случват, са единствено, с цел да ми очернят името “, акцентира той.

„ Още първоначално прокуратурата направи всичко допустимо, с цел да ме уплаши и да избягам. Тук на Земята не знам какво става, само че Бог ми е очевидец, че съм почтен. Справедливостта най-после ще спечелва “, сподели още депутатът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР