снимка БулфотоВчера, около 08:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището

...
снимка БулфотоВчера, около 08:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището
Коментари Харесай

Камион за боклук във Варна блъсна и прати в болница 87-годишен старец

снимка Булфото

Вчера, към 08:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «В. Левски» и ул. «Бреза», лидерът на сметопочистващ камион «Мерцедес» С.С. (53 г.) от с. Въглен, при маневра за придвижване обратно, блъска пешеходец, който пресича пътното платно.

Вследствие на случая 87-годишният мъж е получил фрактури на ляво рамо и бедро, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Малко по-рано, към 07:40 часа, в с. Старо Оряхово, лидерката на  «Фолксваген» Р.И. (44 г.), локална жителка, при маневра за завой надясно, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно, събощиха от пресцентъра на полицията във Варна. Вследствие на случая 32-годишната жена е получила травма на ляво коляно, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак вечера, към 08:55 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март»,водачът на «Опел» Д.М. (58 г.) от Варна, минава на червен забранителен сигнал на светофарна уредба и блъска пешеходец, който пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на случая 33-годишният мъж е получил фрактура на крайник, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР