Снимка БулфотоВъзрастен мъж е с опасност за живота, след като

...
Снимка БулфотоВъзрастен мъж е с опасност за живота, след като
Коментари Харесай

Пребиха и намушкаха 70-годишен пастир в панагюрско село

Снимка Булфото

Възрастен мъж е с заплаха за живота, откакто е намушкан с нож в село Попинци. Това оповестиха от пресцентъра на МВР, съобщи вести.бг.

``
реклама

Служители от районно управление (на МВР) - Панагюрище са задържали двама души за побой и нахлуване с нож на възрастния мъж. Сигналът е подаден на 6 март от брачната половинка на потърпевшия. Жената обяснила, че той не се е прибрал с животните, които по-рано извел на паша край селото. Екипи на полицейското ръководство в Панагюрище незабавно подхванали оперативно-издирвателни дейности, вследствие на които мъжът бил открит наоколо до някогашния икономически двор в безпомощно положение с порезна рана.

В хода на следствието е изяснено, че рано сутринта 70-годишният излязъл дружно със стадото си от кози на паша. Докато тръгвали част от животните влезнали в парцела на съседите и това разгневило 28-годишния собственик, който дружно с 50-годишен собствен съселянин намерил мъжа в региона на някогашния икономически двор. Двамата го нападнали, нанесли му побой, а по-младият го намушкал и с нож.

След стореното двамата напуснали мястото на престъплението и даже създали опит да заличат следите си. В резултат на осъществените оперативни и процесуални дейности още на същия ден причинителите са открити и арестувани в ареста на районно управление (на МВР) - Панагюрище.

Пострадалият е превозен в панагюрската болница в тежко положение и с заплаха за живота. За случилото се е известена прокуратурата в средногорския град, води се разследване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР