снимка: БулфотоВ североизточните райони ще е почти без валежи.Атмосферното налягане

...
снимка: БулфотоВ североизточните райони ще е почти без валежи.Атмосферното налягане
Коментари Харесай

До 14 градуса в събота. На много места ще вали

снимка: Булфото

В североизточните региони ще е съвсем без превалявания.

Атмосферното налягане ще се намали и ще е малко по-ниско от междинното за месеца.

През нощта облачността ще се усили над цялата страна. В Югозападна България ще има слаби валежи от дъжд. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 1° и 6°. Утре ще е най-вече облачно, на доста места с валежи от дъжд, по-значителни в Западна България. В североизточните региони ще е съвсем без дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 9° и 14°.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд, над към 1600 м - сняг. Ще духа сдържан югоизточен, по-високите елементи и мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 1°.

По Черноморието облачността ще е забележителна, по южното крайбрежие с валежи от дъжд. Ще духа сдържан юг-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10-12°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР