Снимка: БулфотоВ Народното събрание започнаха дебатите за оставката на председателя

...
Снимка: БулфотоВ Народното събрание започнаха дебатите за оставката на председателя
Коментари Харесай

Карадайъ за Караянчева: Самата госпожа или не разбира какво става, или се е взела насериозно

Снимка: Булфото

В Народното събрание започнаха дебатите за оставката на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Както е изнвестно, планът за решение на оставка бе импортиран от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Опозицията счита, че има най-малко 5 аргументи Караянчева да не извършва повече този пост, написа Novini.bg.

Има рецензии, че шефката на Народното събрание не извършва и Конституцията и разделя българските жители. Имало и нарушение правилото на разделяне на управляващите, съгласно Българска социалистическа партия. Неглижарал се и парламентарният надзор, на който се задават въпроси към министрите от кабинета.

Основната рецензия обаче е за това, че Караянчева преднамерено не вика в Народното събрание премиера Бойко Борисов.

" Самата госпожа или не схваща какво става, или се е взела насериозно. Караянчева се пробва да дублира държанието на премиера и президента в опит да изпъкне, само че това не й се отдава и има гаф след гаф ", разяснява пък Мустафа Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи акцентира случаите, в които Караянчева говореше остро пред актива на ГЕРБ за протестиращите.

" Караянчевщината нямат място в българския парламент ", безапелационен бе той.

В отбрана на Караянчева се включи Славчо Атанасов от Патриотите. Той сподели, че Движение за права и свободи ги боли, че в Кърджали Цвета Караянчева е пробила крепостта. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация бе безапелационен, че познава Цвета и може да каже за нея, че тя е " най-честният политик " и " добра жена ".

Ниският % на доверие на Народното събрание пък не е виновност на Караянчева, посочи още Атанасов. 

" Никой от българския народ не обича говорилни, за това виновност няма ръководителят на Народното събрание. Тя не може да спре безумията на някой от нас, когато се изричаме и тука тръгнем да се караме и това, че се излагаме пред целия народ. Според мен, сътрудници, направихте груба неточност с настояването на оставката особено на този ръководител ", посочи Атанасов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР