снимка БулфотоВ момента няма алтернатива на ГЕРБ, просто обществото не

...
снимка БулфотоВ момента няма алтернатива на ГЕРБ, просто обществото не
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Обществото не може да произведе достатъчно стабилна политическа алтернатива

снимка Булфото

В момента няма опция на ГЕРБ, просто обществото не може да я създаде. Това твърди Огнян Минчев

" Обществото не е в положение към този момент да създаде опция на ГЕРБ ", разяснява пред БНР политологът Огнян Минчев. По думите му това, че обществото не може да отстрани статуквото не е хвалба за статуквото, а единствено настоящ бонус за него.

" Не споделям, че ГЕРБ нямат опция, а че обществото не създава задоволително значими различни политически запаси и позиции, които да основат едно нова болшинство след изборите, което да поведе страната в друга посока ", посочи политологът.

Той акцентира, че БСП остава постоянен фактор и не минава горния предел на своята известност, независимо от политиката, която предлага да организира.

Прогнозата му за десните обединения е, че ще участват в идващия парламент и това ще има своето значение, само че няма да са в подобен мащаб, който да е определящ за промяната на политическото статукво.

" Партията " ИТН " е инженерингов план, който ще се осъществя като популистка опция, само че и до през днешния ден представителите на тази партия не приказват и не споделят какво считат да вършат, какви цели да преследват и с кого да ръководят ", сподели Огнян Минчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР