снимка: булфотоВ ареста остава мъжът, стрелял по  бившата си приятелка

...
снимка: булфотоВ ареста остава мъжът, стрелял по  бившата си приятелка
Коментари Харесай

Мъжът, стрелял по бившата си, остава в ареста

снимка: булфото

В ареста остава мъжът, стрелял по  бившата си другарка в София, оповестява БТВ. 51-годишният мъж, който простреля някогашната си другарка във фризьорски салон в центъра на София, е арестуван в региона на гарата в Русе. Той е стигнал дунавския град на автостоп.

Той ще остане в ареста до на следващия ден, когато ще бъде конвоиран до София. Предстои материалите по случая са бъдат докладвани на прокуратурата, която да реши дали и какво обвиняване да му повдигне.

Стрелбата стана към 12 часа. 51-годишният мъж, който е престъпно проявен и има и ограничаваща заповед, която му не разрешава да се приближава до някогашната си другарка Фани, влиза въоръжен във фризьорския салон, където тя работи. Вдига револвера и пред сътрудници и клиенти на салона, я прострелва няколко пъти.

" Той по принцип има издадена ограничаваща заповед поради предходни спорове сред тях. По същия мотив преди известно време има формирано досъдебно произвеждане против него за нарушение на тази ограничаваща заповед ", изясни началникът на Първо РПУ комисар Ивайло Величков.

След нападението, простреляната Фани съумяла да избяга от фризьорския салон и да се скрие в близкия хранителен магазин. 55-годишната жена е транспотирана и настанена за лекуване във Военно-медицинска академия. Тя е простреляна в лявото слепоочие и лявата длан, като лекарите са извадили по две сачми от двете рани. Пострадалата е в устойчиво положение и няма заплаха за живота й.

Колегите й описват, че споровете сред нея и някогашния й другар са от години. Фани е била заплашвана редовно, за което подавала сигнали до полицията, само че резултат не е имало.

Районът към улица " Любен Каравелов " остана отцепен часове наред. В следобедните часове се чу и следен гърмеж.

" Извършителят беше изоставил една раница с незнайно наличие, имаше известни подозрения и се наложи да бъде осъществен следен гърмеж. Имало е облекла вътре ", изясни Ивайло Величков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР