Снимка: Булфотоу архивВеселин Марешки се заяде за пореден път с

...
Снимка: Булфотоу архивВеселин Марешки се заяде за пореден път с
Коментари Харесай

Марешки: Копаете дъното, а колкото повече копаете, толкова повече излизат най-лошите неща по времето на БСП

Снимка: Булфотоу списък

Веселин Марешки се заяде за следващ път с Българска социалистическа партия по време на изказването си от парламентарната естрада във връзка дебатите за оставката на Цвета Караянчева.

" Копаете дъното, а колкото повече копаете, толкоз повече излизат най-лошите неща, които се случиха по ваше време, по времето на Българска социалистическа партия ", сподели водачът на " Воля ".  

" Шест килима или една черква, или една болница, няма никакво значение. Важен е фактът на дарителство. Порових се да видя един от най-видните Българска социалистическа партия водачи какво е дарил през живота си. Ще загатна единствено един от тях. Единственото, което Вигенин да вземем за пример е дарявал през живота си, е своята обич към водача на Българска социалистическа партия Сергей Станишев, да не ме разберете погрешно. Но в случай че единствено на това дължиш кариерата си, какво право имаш да критикуваш тези, които са помогнали на другите да живеят малко по-добре ", допълни Марешки във връзка желаната оставка от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на Цвета Караянчева, написа
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР