Снимка БулфотоСоциологическите проучвания прогнозират оспорвана изборна надпревара във вторник, при

...
Снимка БулфотоСоциологическите проучвания прогнозират оспорвана изборна надпревара във вторник, при
Коментари Харесай

Хиляди поискаха Бенямин Нетаняху да напусне поста

Снимка Булфото

Социологическите изследвания предвиждат оспорвана изборна конкуренция във вторник, при която Нетаняху и неговите съдружници ще се борят да си обезпечат болшинство в Народното събрание.

Хиляди хора стачкуваха пред формалната резиденция на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху с искане за отдръпването му. Протестът беше последна проява на мощ преди парламентарните избори идната седмица, отбелязва Асошиейтед прес.

От девет месеца в Израел се организират седмични митинги против Нетаняху. В последните месеци обаче те отслабнаха, частично заради студеното време през зимата и откакто през декември бяха оповестени предварителни избори. Вчерашната проява в Ерусалим беше най-големият митинг от месеци.

Според протестиращите Нетаняху не може заема премиерския пост, до момента в който е съден за корупция. Обект на рецензии е и оправянето му с рецесията, провокирана от ковид.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР