Снимка БулфотоСоциолог даде експертно мнение за това, което се опитва

...
Снимка БулфотоСоциолог даде експертно мнение за това, което се опитва
Коментари Харесай

Социолог: Ходът на Слави е извън правилата и не би могъл да бъде успешен

Снимка Булфото

Социолог даде експертно мнение за това, което се пробва да направи водачът на " ИТН " след изборите. Ходът на  Слави Трифонов е отвън разпоредбите и не би могъл да бъде сполучлив, сподели социологът Васил Тончев.

„ Ходът му е властнически. Ако до момента имахме едно народняшко държание, на човек непосредствен до народа, на един език и жанр, известен измежду националните маси, сега заставаме в позата на образованието, на владеенето на непознати езици, на красивите и умните, само че единствено по себе си това не дава никакви гаранции. Да имаш положително обучение, още не значи, че си политик. Политик не се става с предопределение “, разяснява Тончев.

Трифонов не спуска мостове към възможни сътрудници, посочи Васил Тончев.

„ Подходът на Трифонов е неадекватен за рамките на една демократично устроена страна. Да отидем на втори изправителен на избори хората към този момент ще го възприемат като безспорен фарс, счита Тончев.

„ Влизаме в безпорядък. Избирателят няма да го одобри ", сподели той в " Преди всички " по БНР.

Ако БСП и ДПС се включат в парламентарно болшинство, ще излязат от изолацията, която им постановат партиите на митинга, означи Васил Тончев. По думите му най-затруднени ще бъдат „ Демократична България “ и „ Изправи се! Мутри, вън! “

След опита със Слави Трифонов България неминуемо ще се върне към естествената политическа конструкция, в която има ляво и дясно, предвижда социологът, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР