снимка БулфотоСоциалният министър Деница Сачева обясни думите на премиера Бойко

...
снимка БулфотоСоциалният министър Деница Сачева обясни думите на премиера Бойко
Коментари Харесай

Сачева за думите на Борисов: Той не цитираше Аушвиц, а изрази радостта от края на карантината си

снимка Булфото

Социалният министър Деница Сачева изясни думите на премиера Бойко Борисов тези дни и отхвърли той да е цитирал девиз на " Аушвиц ". По-скоро изразил насладата си от края на своята карантина. 

" Не е цитирал девиз от „ Аушвиц ”, а се радваше, че още веднъж работи ", разяснява Сачева пред.

„ Бойко Борисов беше 16 дни в карантина. За 10 години той в никакъв случай не е прекарвал толкоз време у дома. За него да излезе на открито и още веднъж да извършва отговорностите си по метода, по който той ги схваща, като министър председател на тази страна, в действителност беше независимост. Той говореше за себе си – връщайки се на работа той още веднъж се усеща свободен. ”, стимулира се Сачева.

Припомняме, че преди два дни министър-председателят инспектира готовия 17-километров сектор от Автомагистрала „ Европа “ в компанията на здравния министър и шефа на " Пирогов ". Докато разпалено показваше на двамата лекари хубостта на афалтовия път и LED осветлението, Борисов изнесе къса лекция за това какъв брой значимо е процесите в страната да не стопират поради пандемията. Освен това подреди -  всеки, който е здрав, да работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР