Директорка беше принудена да напише унизително писмо до персонала и

...
Директорка беше принудена да напише унизително писмо до персонала и
Коментари Харесай

Директорката пише унизително писмо до училище, след като съпругът й учител беше открит с детска порнография

Директорка беше принудена да напише унизително писмо до личния състав и учениците в учебното заведение си, откакто брачният партньор й преподавател беше задържан след голямо изобретение на детска порнография.

53-годишният Джеймс Стоун беше арестуван по 10 обвинявания в владеене и основаване на ужасяващите изображения, защото полицията счита, че учителят е основал някои от тях в гимназията Томпкинс в Кати, където преподава. Учителят също е упрекнат в правене на фотоси в гимназия Томпкинс, както и голям брой плувни басейни и други места в общността.

Стоун е основал, съгласно полицията, хиляди изображения, включващи малолетни. Полицията има вяра, че изображенията са били публикувани в „ тъмната мрежа “, защото той по-късно призна, че ги е основал.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Момиче, опустошено от домашно куче в ужасна офанзива с въжен превоз, преди съседът воин да се притече на помощ

Съпругата му Мелинда Стоун, шеф в друго учебно заведение, гимназия Тейлър, написа две унизителни писма до учебната общественост след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР