Принцеса Андре изглеждаше като двойник на майка си Кейти Прайс,

...
Принцеса Андре изглеждаше като двойник на майка си Кейти Прайс,
Коментари Харесай

Принцеса Андре изглежда като двойник на майка си, докато зашеметява на партито на Мая Джама

Принцеса Андре изглеждаше като двойник на майка си Кейти Прайс, до момента в който се обличаше за взаимното празненство на марката Мая Джама.

16-годишната, която е щерка на Питър Андре и някогашната му брачна половинка Кейти, беше копие на звездата от Mucky Mansion, до момента в който позираше за фотоси на тържеството - което беше там, с цел да популяризира новите снадки за коса на Мая с Beauty Works. Принцесата театралничи в черна рокля с дълги ръкави и високи ботуши в звук.

Дългата й руса коса беше завършена на свободни талази и се спускаше по раменете. Тя раздруса лице, цялостно с блестящ грим, до момента в който направи няколко фотоси, преди да се наслаждения на празненството. Тийнейджърката не е непозната за покупко-продажбите с марка, защото преди този момент си сътрудничи с Pretty Little Thing за акция.

Появата на Princess в Love Island на домакина Мая идва, откакто беше разкрито, че звездата е чисто новото лице на Собствената марка на Superdrug, козметика Studio London. Принцеса разгласи, че за нея е „ сбъдната фантазия “ да работи с бюджетнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР