Снимка БулфотоСлужители на ОД на МВР – Варна задържаха седем

...
Снимка БулфотоСлужители на ОД на МВР – Варна задържаха седем
Коментари Харесай

Полицията във Варна задържа седмина мъже и една жена за побой над горски стражар

Снимка Булфото

Служители на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна задържаха седем мъже и една жена от с. Гроздьово за нанесена телесна щета на горски жандарм, оповестиха от пресцентъра на община Варна.

``
реклама 
В петък в към 13:00 часа, е получен сигнал за конфликтна обстановка, прераснала във физическа разпра, зародила сред чиновници на държавно ловно стопанство и група мъже, осъществяващи нерегламентирана активност, в землището на с. Гроздьово. В резултат от спора 47-годишен горски жандарм е получил фрактура на десен крайник и охлузвания, няма заплаха за живота му. След незабавни дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинители на действието са: О.Б. (30 г.), А.А. (38 г.), М.Р. (25 г.), М.С. (19 г.), Р.С. (27 г.), С.С. (31 г.), Р.А. (40 година и Е.Х. (36 г), всички от с. Гроздьово, известни на Министерство на вътрешните работи. Всички са арестувани за период до 24 часа. По случая има формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. На трима от мъжете са повдигнати обвинявания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР