снимка БулфотоЩе застанем зад кабинет, който вдъхва доверие у хората,

...
снимка БулфотоЩе застанем зад кабинет, който вдъхва доверие у хората,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще застанем зад кабинет, който вдъхва доверие, а не поставя въпроси

снимка Булфото

Ще застанем зад кабинет, който вдъхва доверие у хората, а не слага въпроси. Това съобщи Христо Иванов от Демократична България. 

Ако някой желае в действителност поддръжката на " Демократична България ", в случай че някой желае тя да бъде не просто смокинов лист, заслон, а сътрудник, за което ние сме подготвени, персоналният състав на кабинета да бъде селекциониран доста деликатно от хора, които притеглят доверие, а не слагат въпроси, сподели той.

Той акцентира, че те не оферират номинации, само че има министри от служебното държавно управление, които притеглят голямо утвърждение, като Кирил Петков (на икономиката), Асен Василев (на финансите) и Николай Денков (на образованието) и биха могли да бъдат част и от постоянен кабинет. Не разбирам за какво не се прави изпитание да бъдат интегрирани в подобен кабинет, добави Иванов, представен от Българска телеграфна агенция.

На база на програмни цели Демократична България ще чака редовно съглашение, което ясно да конфигурира поддръжката за това ръководство, тъй че то да може в действителност да държи на отдалеченост Движение за права и свободи и ГЕРБ. Най-същественият ход ще е да опитаме да създадем държавно управление с цялостен мандат, акцентира Иванов.

За Демократична България ще е значимо то да има явен програмен ангажимент, обвързван с опцията страната да бъде " освободена от корупцията ". По думите му това значи явен политически ангажимент на най-високо равнище за промяна на правораздаването посредством смяна на Конституцията, колкото и комплицирано да е това. На второ място, би трябвало да имаме обща визия и тя да бъде споделена от парламентарната настройка, която ще поддържа това държавно управление, за изчистване на регулаторите един по един от " корупционни калиники ". Следва изчистване на службите, на финансовата система от " мръсни пари ", както и обединяване към възобновяване на българския енергиен суверенитет.

ПГ " Демократична България " още през днешния ден ще стартира събиране на подписи за анкетна комисия, която да следи използването на ограниченията по " Магнитски ", да отговори на въпросите за какво и по какъв начин българските органи са " проспали " 700 млн.лв от хазарт, по какъв начин Делян Пеевски е получил статут на недостижим до момента, уточни още той.

От политическата мощ чакат стратегия за справяне със идната коронавирус вълна.
Ние сме подготвени да преглеждаме и други варианти в това число да бъдем съпротива и, в случай че не може Народното събрание да излъчи качествено ръководство, да се върнем към съда на гласоподавателите, съобщи Христо Иванов.

Иванов означи, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са добре пристигнали да поддържат верните решения, само че истината, по думите му е, че те не престават да бъдат пленник на своите ядра.

Докато това не се промени, тези законни политически партии не намерят метод да се освободят от статута си сега, те не трябва да бъдат допускани до опцията да въздействат на бъдещото ръководство, да му постановат своя дневен ред, да търгуват с това въздействие, тъй като ще навлезе корупцията, безапелационен е Христо Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР