Снимка: БулфотоС остра реакция срещу ГЕРБ за проваления тази сутрин

...
Снимка: БулфотоС остра реакция срещу ГЕРБ за проваления тази сутрин
Коментари Харесай

Хамид: Искам да напомня на ГЕРБ, че кворумът е ангажимент на мнозинството

Снимка: Булфото

С остра реакция против ГЕРБ за проваления тази заран кворум в Народното събрание излезе Движение за права и свободи.

Кворумът е ангажимент на болшинството, подсети Движението думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, написа standartnews.com.

" Искам да ви припомня и изтъквам ръководителя на най-голямата политическа мощ, който постоянно е казвал и аз съм склонен с него, че кворумът е ангажимент на болшинството ", съобщи на брифинг зам.-председателят на ПГ на ДПСК Хамид Хамид.

Той изясни, че Движение за права и свободи са решили след това, при втората регистрация на депутатите на придвижването да не вземат участие. При първата в 9 ч. се записали всичките 12 присъстващи от тяхната група, само че при втората представителите на Движение за права и свободи решили да не го вършат, откакто видели, че от болшинството ги няма.

" Видяхме, че болшинството ги няма, най-вероятно обикалят министерствата за последно. И когато опозицията се записва и ръководещите ги няма, очевидно не желаят да вървят на работа ", сподели Хамид.

" Колегите, които са били след това вътре в залата при последващата регистрация по този начин са решили да не се записват, т.е., това е решение ad hoc ", изясни той реакцията на Движение за права и свободи.

" А това, че депутатите на болшинството или спинкат сладко, или обикалят министерствата, това си е тяхна работа ", отсече той.

Хамид Хамид добави, че е имал през вчерашния ден механически проблеми и не е могъл да се записва поради старите пултове.

" Тази зала въпреки всичко коства 18 млн. и няма по какъв начин да ми вземат опцията да се записвам заран. Помолих да ми обезпечат опция и през днешния ден пултът ми работеше прелестно и се записах ", разяснява още Хамид.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР