Снимка БулфотоРумънски шофьори се помляха по пътищата из Варненско, като

...
Снимка БулфотоРумънски шофьори се помляха по пътищата из Варненско, като
Коментари Харесай

Румънски шофьори се помляха по пътищата из Варненско. Четирима, сред които и дете, пострадаха

Снимка Булфото

Румънски водачи се помляха по пътищата из Варненско, като при случаите, станали в неделя, има четерима потърпевши, измежду които и едно дете. 

``
реклама

В неделя в към 14 часа, на автомагистрала " Хемус " 29-годишен румънски екскурзиант, водач на " Фолксваген ", заради несъобразена скорост по отношение на пътните условия (проличен дъжд и влажен асфалт), губи надзор над колата, излиза вляво от платното за придвижване и се прекатурва. В резултат от случая дете, пътуващо в автомобила, е получило травма на глава, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

По същото връме, но на кръстовище край с. Въглен, 47-годишният лидер на " Рено ", румънски екскурзиант, по време на придвижване, не пропуща движещия се по път с преимущество автомобил " Пежо " и го блъска. Вследствие на случая мъжът получава фрактура на ребро и е настанен за наблюдаване в болнично заведение. Пострадали са също мъж (74 г.) и жена (69 г.), пътуващи във втория автомобил, които са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР