Снимка БулфотоРешихме да освободим директора на ОДМВР - София и

...
Снимка БулфотоРешихме да освободим директора на ОДМВР - София и
Коментари Харесай

Министър Радев обясни причините за рокадите на върха в ОДМВР-София

Снимка Булфото

Решихме да освободим шефа на ОДМВР - София и неговия заместител. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев пред публицисти по отношение на престрелката в Ботевград, оповестява " Фокус ". 

" В Ботевград направихме на място разбор. Чухме всички, чухме кметовете. Реших, че би трябвало да освободя управлението на регионалната дирекция. Те не се оправиха ", сподели вътрешният министър.

" Има някакъв дисбаланс, има нещо, което не е направено в цялата област и отговорност за това носят регионалните дирекции ", сподели той.

По думите му решението на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи е да освободи управлението на регионалната дирекция. Министър Радев разясни, че управлението се състои от шефа на регионалната дирекция София - област и неговия заместител.

По-рано се появи информация, че директорът на Областната дирекция на МВР–София – старши комисар Георги Григоров, е подал доклад за пенсиониране. Официално претекстовете не се показват, само че се предполагаше, че решението на Григоров да напусне системата е обвързвано със случая на избягалия пандизчия Владимир Пелов, който беше убит при престрелка в Ботевград.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР