Снимка БулфотоРазкриха подробности за операцията, която Бойко Борисов претърпя днес. Мина

...
Снимка БулфотоРазкриха подробности за операцията, която Бойко Борисов претърпя днес. Мина
Коментари Харесай

Доц. Антони Георгиев: Г-н Борисов се възстановява след интервенцията, ще остане под наблюдение

Снимка Булфото

Разкриха детайлности за интервенцията, която Бойко Борисов претърпя през днешния ден.  Мина интервенцията на премиера в оставка Бойко Борисов, който пострада по-рано през днешния ден по време на футболен мач. От УМБАЛ „ Софиямед “ изнесоха информация за положението му. Интервенцията беше осъществена от светилото в хирургията доцент доктор Антони Георгиев.

„ След осъществен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов " е открита увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възвръща след артроскопската намеса и ще остане под наблюдаване “, разяснява доцент доктор Антони Георгиев.  

Бойко Борисов бе признат за незабавна оперативна намеса в УМБАЛ „ Софиямед “. Той бе опериран преди минути във връзка на контузия на дясното коляно, получена по време на футболен мач, от доцент доктор Антони Георгиев, един от най-хубавите травматолози в страната и шеф на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение.

Припомняме, че това не е първата травма на премиера в оставка. През 2017 година Борисов беше опериран за четвърти път в столичната болница " Софиямед " от ортопеда доктор Антони Георгиев поради следващите проблеми с менискуса на дясното коляно. Това беше четвъртата интервенция на менискус на Бойко Борисов.

През ноември 2013 година на същата намеса бе подложено и лявото му коляно и тогава Борисов известно време ходеше в Народното събрание с патерици. Този път министър-председателят не е имал потребност от помощни средства, с цел да върви.

Дори още в дните след интервенцията още веднъж се върна на работа в Министерския съвет, имаше и обществени прояви като да вземем за пример визитата на министър-председателя на Македония Зоран Заев.

Футболът е главната причина за проблемите с коленете на Бойко Борисов, споделя самият той, написа Блиц.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР