снимка БулфотоПредседателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и

...
снимка БулфотоПредседателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и
Коментари Харесай

Заев към Нинова: Видяхме от вас, и ние ще проведем пряк избор за лидер

снимка Булфото

Председателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и министър-председател на републиката - Зоран Заев, поздравил Корнелия Нинова за сполучливо извършения директен избор на ръководител на Българската социалистическа партия като най-демократична и съвременна европейска форма на избор, както и за безапелационния избирателен резултат, оповестиха от Българска социалистическа партия, съобщи.

По време на телефонен диалог сред двамата Заев изказал пред Нинова и възхищението си от високата изборна интензивност на българските социалисти.

Лидерът на северномакедонските социалдемократи изрази л убеденост, че под управлението на Нинова Българска социалистическа партия ще продължи да се утвърждава като водеща политическа мощ в България и ще играе все по-решаваща роля в Европейския съюз.

Зоран Заев декларирал още: „ Видяхме от вас и още тази година ще проведем и ние директен избор за ръководител, като най-прогресивна форма на присъединяване на всички членове в процеса по избирането на ръководител ”.

Министър-председателят на Северна Македония е отправил покана за среща, която Нинова е приела.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР