Снимка БулфотоПореден спор между известна политическа фигура и журналист ще

...
Снимка БулфотоПореден спор между известна политическа фигура и журналист ще
Коментари Харесай

Калина Андролова пред Лупа: Корнелия Нинова ме съди за 12 000 евро

Снимка Булфото

Пореден спор сред известна политическа фигура и публицист ще бъде решен в съда. Шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е завела дело против известната журналистка Калина Андролова за нейни сериозни коментарни текстове, заяви Андролова, представена от Лупа. Според  соцлидерката сериозните статуси и публикации, оповестени в профила, били тиражирани от доста електронни медии и й предизвикали стрест, терзание и нервност. Като отплата тя желае 12 хиляди евро.

Ето какво написа Корнелия в исковата си молба:

„ Статусите и публикациите ми предизвикаха стрес и терзания да не би хората да им повярват. Вече не мога да дремя умерено през нощите, тъй като мисля за изявленията и за необятния им отзив, който те имат в обществото. Поради безсънието, денем се усещам отпаднала и ми е мъчно да се съсредоточа върху работата си. Загубих концентрацията си и тъй като хората не престават да ми задават въпроси дали изложеното в тези статуси е правилно. Ежедневно понасям сходни въпроси, които ме изкарват от равновесие. Затворих се в себе си, нямам предпочитание да се срещам с другари и познати, тъй като се усещам унизена и потисната.

Една част от сътрудниците ми в Българска социалистическа партия се отдръпнаха от мен в резултат на оповестените статуси и публикации. Усещам смяна в тяхното отношение по отношение на мен, тъй като заобикалят да поддържат връзка с мен, не ме канят на извънпартийни събирания. Особено мощно се оказа въздействието на изявленията освен върху съпартийците и съидейниците ми, само че и върху хора, които евентуално биха могли да бъдат привлечени от социалистическите хрумвания, само че прочетеното ги отблъсква и изпълва със подозрение. Станах нервна, раздразнителна и обезпокоена дали няма да излезе следващата позоряща личността ми обява.

Заживях с непрекъснатия боязън, че някой мой непосредствен или прочут е прочел писанията. Понякога се пипвам, че през няколко часа ревизирам дали не е оповестен идващият позорящ ме материал, като това ми пречи да се съсредоточвам върху работата си. ”

Андролова дава отговор на всичко това с: " Ако знаех, че й предизвиквам всичко това, в никакъв случай не бих си разрешила рецензия. Изпълва ме дълбока човешка горест ". Но в това време задава въпроса: " А когато Елена Йончева споделя в ефира на bTV, че Корнелия се е договорила с Бойко Борисов, не се ли усеща потисната, не се ли отдръпват евентуални социалисти, обхванати от подозрение?! ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР