Снимка БулфотоПодкрепяме отлагането на Закона за социалните услуги с 6

...
Снимка БулфотоПодкрепяме отлагането на Закона за социалните услуги с 6
Коментари Харесай

Деница Сачева: Подкрепяме отлагането на Закона за социалните услуги с 6 месеца

Снимка Булфото

Подкрепяме отлагането на Закона за обществените услуги с 6 месеца, с цел да понижим напрежението в обществото. Това сподели министърът на труда и обществената политика Деница Сачева по мотив Закона за обществените услуги, представена от вести.бг.

" В случай, че такова решение се одобри министерството ще постави старания да отговори на всички терзания и ще стартира диалози по съответни текстове, които тормозят протестиращи и разнообразни групи хора. Току-що се срещнах с парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ". Пред тях още един път подчертах нашата поддръжка на Закона за обществените услуги. Още един път подчертах, че тематиките свързани с деца и семейство не са обект на този закон. Този Закон е ориентиран към хората с увреждания, към старите хора, към бездомните, децата, които са изоставени ", безапелационна бе Сачева.

" През миналите две години съвсем 1000 деца са били реинтегрирани в техните биологични фамилии и съвсем 1300 са тези, за които обществените служащи са създали по този начин, да не бъдат изоставени. Това е същинската обществена работа. Истинската обществена работа връща децата в фамилиите. Това, което виждаме и чуваме в пространството са втълпяване на страхове. Ще поставим старания да проведем полемики в цялата страна. Ще подкрепим и в случай че бъде инициирана от Народното събрание полемика по тематиката за фамилните политики “, добави още министърът.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни т
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР